All inclusive-koncept,
for alt din it.

Løsninger til alle virksomheder

fra 349,- pr. bruger pr. måned og 0,- i oprettelse

 
 

Ingen bekymringer

Alle pakker indeholder

Baseret på
Microsoft 365

Vores løsninger er baseret på Microsoft 365,
og kan tilpasses så de tilgodeser hele din infrastruktur.

Alle pakker indeholder elementer som du allerende kender. Dog skal du ikke længere tænke på omkostninger til support, træning og migrering.
Det hele er inklusiv.


  • Inkl. Support
  • Inkl. Træning
  • Inkl. Migrering
  • Windows 10
  • Office 365
  • Security Enterprise + Mobility

Se pakkerFå et tilbud

Udvidelser

Alle virksomheder er forskellige, derfor har vi bygget en række standard tillægspakker, der sikrer at vi kommer 360 grader rundt om din virksomhed.

Addonicons6

GDPR

Sætter fokus på din it-sikkerhed og giver ledelsen mulighed for, på en nem og overskuelig måde at træffe beslutninger om det ønskede sikkerhedsniveau i virksomheden.
Addonicons5

Telefoni

Udvidelse af Skype for Business med telefoni via det offentlige telefonnetværk, så du kan spare dit traditionelle telefonsystem. Løsningen kan også omfatte mobiltelefoner.
Addonicons3

Tryghed

Cyberkriminalitet, fejl og uheld udgør risici, der bør forebygges så godt som muligt. Tryghedspakken indeholder tidssvarende sikkerhedsforanstaltninger.
Addonicons4

Enhedsstyring

For at kunne arbejde effektivt kræves at medarbejdernes enheder er klargjort, konfigureret og vedligeholdes. Udvidelsen omfatter administration af de enheder brugerne anvender til at arbejde med virksomhedens data.
Addonicons2

Netværk

Administration af det lokale netværk på afdelingskontorer, der muliggør deling af netværksressourcer fx printere og internet og sikker adgang til it-infrastrukturen i skyen.
Addonicons

WorkPlace

Gør det nemt at vedligeholde mange SharePoint websteder/arbejdssteder. Du får en struktureret styring af sikkerhed, funktioner og skabeloner på tværs af SharePoint, Grupper og Microsoft Teams.

Sammenlign indholdet af pakkerne

(alle pakker er inkl. support, træning og migrering)

 

Book møde